کد خبر: 4157671
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۰

فيلم | ابتکار آقای سخنگو؛ حضور با قرآن در نشست خبری

ناصر كنعانی؛ سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واكنش اهانت به ساحت مقدس قرآن كريم همراه با يك جلد مصحف شريف وارد نشست خبری هفتگی خود با اصحاب رسانه شد.

 

متن سخنان سخنگوی وزارت خارجه در ابتدای نشست خبری با اصحاب رسانه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَوَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ وَلَا يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إِلَّا خَسَارًا

یک بار دیگر اقدام شرم آور در اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم در سایه حمایت پلیس برخی از کشورها از جمله سوئد و دانمارک انجام شد را شدیداً محکوم می‌کنیم. این اقدام شرم آور توهین به ارزش‌های ۲ میلیارد مسلمان دنیا و اهانت به همه ادیان آسمانی و ادیان ابراهیمی است. این اقدام غیر قابل قبول و کاملاً مردود است و هیچ توجیهی (در این خصوص) پذیرفته نیست.ما یک بار دیگر قاطعانه از دولت‌هایی که چنین اقدامات شرم آوری در جغرافیای آنها انجام شده می‌خواهیم با قاطعیت و با جدیت و مسئولانه از تکرار چنین اقدامات شرم آوری پیشگیری کنند و با مجرمانی که چنین اهانتی را انجام دادند شدیدا و به سرعت برخورد کنند و آنها را در اختیار کشورهای اسلامی قرار دهند تا مورد پیگرد قرار گیرند.

انتهای پیام
captcha